La Spezia Case study
W latach 2014 - 2015, Firma Gastronomiczno Handlowa La Spezia Marcin Chojnacki dzięki dotacji ze środków Unii w ramach realizacji projektu "Innowacyjny sposób świadczenia usług i przygotowaniu produktów firmy La Spezia poprzez rozbudowę lokalu i zakup nowoczesnej technologii" współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Budżetu Państwa.
Lokal został zbudowany w nowej koncepcji, na czterech kondygnacjach i zyskał zupełnie nowy charakter.
Mieliśmy przyjemność uczestniczyć od początku w tworzeniu tego wyjątkowego miejsca. Zaprzyjaźniona firma „Studio Element” wykonała projekty aranżacji wnętrza oraz brała udział w tworzeniu wizerunku restauracji „La Spezia”.
Firma Epako została głównym wykonawcą i dostawcą wyposażenia, zarówno mebli, elementów dekoracyjnych wnętrza, jak również zaplecza gastronomicznego.